Gezelligheid op z'n Gouds!

Gezelligheid op z'n Gouds!

Alle woningen worden in basis voorzien van 3 slaapkamers op de eerste verdieping. De tweede verdieping biedt in bijna alle gevallen voldoende ruimte voor een eigen indeling met tenminste één extra slaapkamer of eventueel een 2e badkamer.

De twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen zijn voorzien van een garage/berging en de woningen gelegen aan het water krijgen tevens een gezellige zitsteiger aan het water. Dat wordt echt genieten!

Groene vingers of gezellig met vrienden in de zomermaanden barbecueën? Het kan allemaal! De tuinen in de Gouden Greep zijn gemiddeld 10 meter diep!

Een gouden traditie

Een gouden traditie

In het plan worden in totaal 91 woningen gerealiseerd. Waaronder 3 vrijstaande woningen, 14 twee-onder-een-kapwoningen, 18 hoekwoningen en 56 rijwoningen.

De woningen kennen een traditionele stijl, met mooie gevelelementen, klassieke kleuren metselwerk en grote raampartijen. Bijna alle hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen worden voorzien van een gezellige erker.

De architectuur is van de hand van Schippers Architecten BNA uit Den Haag.

Kies voor comfort!

Kies voor comfort!

Kies je voor de Gouden Greep, dan geniet je straks van veel comfort. De woningen worden allemaal voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, daarnaast ben je verzekerd van geen of een heel lage energierekening. De woningen worden namelijk standaard uitgevoerd als Nul-op-de-meter woning en in een enkel geval met EPC 0! Dit komt door de toepassing van zonnepanelen en andere maatregelen, zoals uitstekende isolatie, een wtw-douche en de warmtepomp die aangesloten is op de warmte-koudeopslag in de bodem. Dit is dus niet alleen heel comfortabel, maar ook nog eens ontzettend duurzaam.

Tot slot is het goed om te weten dat kopers van een NOM of EPC 0 woning hypotheekvoordelen genieten. Denk hierbij aan korting op de rente of extra leencapaciteit. Informeer hiernaar bij je hypotheekadviseur!

Gouden voordelen van nieuwbouw

Gouden voordelen van nieuwbouw

Een nieuwbouw woning lijkt misschien een flinke investering, bijvoorbeeld door de bijkomende kosten voor een mooie keuken en een badkamer geheel naar eigen smaak. Maar dit is ook een groot voordeel, want wie wil er nu niet wonen in een huis die volledig voldoet aan je eigen wensen?

Daarnaast zijn er de financiële voordelen zoals een lage energierekening. Ook betaal je bij nieuwbouw geen overdrachtsbelasting.

Tevens ken je als eerste bewoner de woning het beste en zijn er dus geen verborgen gebreken. Nieuwbouw kent zeker de eerste jaren geen onderhoud en mocht er wel een probleem ontstaan, dan is de kans groot dat de reparatie onder de garantie van de aannemer valt. Met een nieuwbouw woning hou je tijd over om te ontspannen!

Hier word je toch enthousiast van?

Hier word je toch enthousiast van?

Kun je ook niet meer stil zitten van enthousiasme? De ontwikkeling van het plan is in volle gang. De verkoop van fase 1 is reeds gestart. Informatie over de woningen vind je op deze website. Voor meer informatie kun je terecht bij de makelaars. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Gouden Greep? Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief!